Hoe een Aanbieding of de Transactie annuleren

1. Wat is een annulering ?

Er zijn twee soorten van de orde annuleringen : koper en verkoper . U kunt een bestelling die nog niet is verzonden annuleren. Een verkoper kan ook om een ​​annulering wanneer ze niet in staat om een bestelling uit te voeren ( Niet op voorraad , niet in staat om het schip, enz. ) .

2. Hoe te annuleren :

Om een bestelling te annuleren , klikt u op " Annuleer deze " op de Order Samenvatting

U wordt dan gevraagd om de annulering te bevestigen :

Als je een verkoper Cancelation ontvangt, klik op de " Bestelling annuleren " knop :

Annuleringen geen garantie voor een terugbetaling. Als u een terugbetaling, kunt u afspraken maken met de verkoper voordat het annuleren van de transactie.

OPMERKING : Offsite verkoop zijn verboden : het kopen en verkopen buiten iOffer is strikt verboden . Als u een verzoek om de transactie te annuleren en voltooi uw aankoop off-site ontvangen , meldt de verkoper door een bezoek http://help.ioffer.com

3. Wat gebeurt er nadat ik annuleren?

Annuleren van een bestelling van de transactie en de resterende orderverwerking onmiddellijk beëindigd .