Problemen met het selecteren van een gebruikersnaam of wachtwoord?

Je gebruikersnaam moet minstens 4 tekens lang zijn en mag letters (az) en alleen cijfers (0-9) bevatten.

Het volgende kan geen deel uitmaken van uw gebruikersnaam:

Een punt (.)
De volgende symbolen: @ & <>
URLs, zoals 'ABCWIDGETS.COM "of" abcwidgetsdotcom'
Opeenvolgende underscores '__'
Een gebruikersnaam begint met een underscore '_', streepje '-' '.', Of periode
Spaties of tabs
Het woord "ioffer"
Uw wachtwoord moet minstens 6 karakters lang zijn, die een combinatie van letters (az) en cijfers (0-9).

Voor uw veiligheid, dan kunt u een wachtwoord dat of bevatten een deel van uw gebruikersnaam niet maken.