Problemen met het inloggen op iOffer?

1.

Indien je geregistreerd bent, maar je hoeft niet een loginnaam hebt of niet weet wat uw wachtwoord:

Controleer elke ongewenste mail of spam mappen in uw e-mailprogramma voor berichten van reg@ioffer.com
    Omdat de e-mail sturen wij u uw wachtwoord van automatisch wordt gegenereerd, kan het zijn aangemerkt als ongewenste e-mail door uw e-mailprogramma.

Probeer het opnieuw instellen van uw wachtwoord
    Dit proces zal u een nieuw wachtwoord per e-mail.

U kunt dit hier doen.

1. Als u uw inlognaam en wachtwoord hebt ingevoerd , maar nog steeds niet om in te loggen kunt u naar de volgende te proberen :

Controleer of u uw inlognaam en wachtwoord juist hebt ingevoerd

Zorg ervoor dat u niet hoeft caps lock is ingeschakeld en dat u gebruikt hoofdletters waar aangegeven. Het wachtwoord dat u hebt verzonden is hoofdlettergevoelig .

Zorg ervoor dat u de meest recente wachtwoord

Als u uw wachtwoord onlangs hebt gereset dan het oude wachtwoord niet meer werken . Raadpleeg de meest recente password reset e-mail. Vergeet niet om je junk mail of spam e-mailmappen controleren in geval het wachtwoord e-mail is onjuist geclassificeerd.

Controleer of uw browser niet is het weergeven van een kopie uit de cache webpagina

Webbrowsers slaan tijdelijke kopieën van webpagina's op uw harde schijf . Als u terugkeert naar een pagina die u eerder hebt bezocht , wordt deze tijdelijke (gecached ) kopie te lezen in plaats van het aanvragen van een nieuw exemplaar over het internet , het versnellen van uw web browsen.

Echter , omdat je in te loggen op de website de informatie op de pagina, en de kopie in het cachegeheugen kan nu verouderd . Om dit probleem te vermijden moet u uw browser zo instellen dat altijd controleren of er nieuwe versies van de pagina .

Controleer uw privacy-instellingen

De iOffer website maakt gebruik van cookies om u uniek te identificeren wanneer u de website in de toekomst te bezoeken (voor meer informatie zie onze privacybeleid). Als uw internet browser is ingesteld op het opslaan van cookies op uw computer blokkeert u zult niet in staat in te loggen op de website.

Hoe cookies inschakelen

Als u cookies wilt inschakelen, volgt u de onderstaande instructies voor de browser die u gebruikt .

Mozilla Firefox 2.0/3.0
    Ga naar het menu 'Extra' .
    Selecteer " Opties" .
    Selecteer het pictogram 'Privacy' in het linker paneel .
    Vink het vakje aan dat overeenkomt met " Websites toestaan ​​om cookies te plaatsen " .
    Klik op " OK" om de wijzigingen op te slaan .
    Netscape 7.1/Mozilla 5.0
    Kies "Voorkeuren" in het menu Bewerken .
    Klik op de pijl naast " Privacy & Security" in het venster weer te geven .
    Onder "Privacy & Security ", selecteer " Cookies. "
    Selecteer " Enable all cookies" .
    Klik op "OK " .
    Microsoft Internet Explorer 6.0 +
    Selecteer " Internet-opties " in het menu Extra .
    Klik op het tabblad "Privacy" .
    Klik op de knop "Standaard" ( of handmatig schuif de balk naar beneden naar " Medium " ) onder "instellingen" .
    Klik op "OK " .
    Microsoft Internet Explorer 5.x
    Selecteer " Internet-opties " in het menu Extra .
    Klik op het tabblad 'Beveiliging' .
    Klik op de 'Aangepast niveau' knop .
    Blader omlaag naar het gedeelte ' Cookies ' .
    Om in te schakelen:
    Ingesteld op "Activeren " " cookies die worden opgeslagen op uw computer Toestaan".
    Stel " Sta per - session cookies" op "Enable " .
    Klik op "OK " .
    Microsoft Internet Explorer 4.x
    Selecteer " Internet-opties " in het menu Beeld .
    Klik op het tabblad "Geavanceerd " .
    Scroll naar beneden naar "Cookies" vinden in de paragraaf "Veiligheid " .
    Om in te schakelen:
    Selecteer " Cookies altijd accepteren " .
    Klik op "OK " .
    Netscape Communicator 4.x
    Kies "Voorkeuren" in het menu Bewerken .
    Zoek de sectie "Cookies" in de categorie "Advanced " .
    Om in te schakelen:
    Selecteer " Alle cookies accepteren " ( of "Enable all cookies" ) .
    Klik op "OK " .

Uw account kan zijn opgeschort. Zoek uit waarom rekeningen kunnen geschorst.