Hoe verander ik mijn feedback cijfer om lid?

Feedback ratings kan alleen in geval van fouten of wederzijdse annuleringen worden gewijzigd. Als er een fout bij de class, laat het ons weten en wij zullen het herzien voor u.

In gevallen waarin beide leden willen ratings wijzigen of de transactie te annuleren, vragen wij beiden lid post dit duidelijk op de samenvatting transactie.

Zodra dat is voltooid door zowel de leden, Contacteer ons hier de transactie onderzoeken. Vermeld gebruikers-ID van de andere lid, artikelnummer, en de datum van de transactie.