Hoe werkt de telefonische verificatie werken?

Aan onze kopers beschermen en frauduleuze activiteiten over het terrein, iOffer vereist rekening verificatie in bepaalde situaties. Telefonische verificatie helpt iOffer valideren u als verkoper.

Als u wordt gevraagd om de telefoon controleren van uw account, dient u een geldig telefoonnummer dat u kan worden bereikt op op het scherm zoals hieronder afgebeeld. Kies de gewenste taal en je zal een telefoontje of sms-bericht tijdelijk te ontvangen.

Verify Your Account

Als u ervoor kiest om een normaal telefoontje ontvangt, luister goed voor uw 3-cijferige pincode. Voer uw PIN-code op de volgende pagina vergelijkbaar met het hieronder weergegeven:

Enter Your Pin

Trouble verifiëren van uw account?

• Zorg ervoor dat u een geldig mobiel of land-lijn nummer (NIET VOIP) in te voeren. Controleer uw telefoonnummer voordat u klikt op 'Bel mijn telefoon met de verificatie code'. U krijgt alleen een beperkt aantal pogingen om een geldig telefoonnummer invoeren voordat uw verificatie mislukt.
  • Je MOET het telefoongesprek te beantwoorden om uw 3-cijferige pincode.
  • Luister aandachtig naar uw pincode. U krijgt alleen een beperkt aantal pogingen om uw pincode in te voeren voordat je de verificatie mislukt.
  • Als u de optie SMS-bericht ook kiest, zorg ervoor dat uw telefoon SMS-tekstberichten.

Alle bovenstaande eisen moeten worden ingevuld om uw account te verifiëren.